HomeΚΟΣΜΟΣΠακιστανός πολιτικός: Δεν θέλουν σεξ οι γυναίκες μας; Θα έπρεπε να μπορούμε να τις δέρνουμε!

Πακιστανός πολιτικός: Δεν θέλουν σεξ οι γυναίκες μας; Θα έπρεπε να μπορούμε να τις δέρνουμε!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπάρχει το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας, στο Πακιστάν, το οποίο είναι ένα 20μελές συνταγματικό σώμα που δρα σαν σύμβουλος της κυβέρνησης σχετικά με την υπάρχουσα νομοθεσία ή την… επιθυμητή. Το συγκεκριμένο συμβούλιο, αφού πρώτα απέρριψε την πρόταση του νομοσχεδίου της επαρχίας Παντζάπ, περί «Προστασίας των Γυναικών ενάντια σε πράξεις βίας» χαρακτηρίζοντάς το «Αντί-ισλαμικό», προχώρησε χτες σε μια ακόμα πιο… ανθρωπιστική πρόταση.

Είστε ισλαμιστής, στο Πακιστάν και έχετε όρεξη για… τρελίτσες στο κρεβάτι, αλλά η γυναίκα σας «το παίζει» ότι έχει πονοκέφαλο; Τότε, σύμφωνα με τον Μουχαμάντ Καν Σίραν, έχετε τη δυνατότητα να τη «δείρετε ελαφρά». Μάλιστα αυτή η προτροπή απευθύνεται σε όλους του άντρες, που οι γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν σεξ χωρίς κάποια θρησκευτική δικαιολογία, που δεν κάνουν μπάνιο μετά το σεξ, ή που για κάποιο λόγο δεν πλύθηκαν μετά το τέλος της περιόδου τους.

Περιμένετε, έχει κι άλλο. Σύμφωνα με το «ουμανιστικό» αυτό συμβούλιο, οι άντρες θα έπρεπε να μπορούν να δέρνουν τις γυναίκες τους, αν αυτές δεν φορούν χιτζάμπ ή αν μιλούν τόσο δυνατά ώστε να ακούγονται έξω από το σπίτι!

Εκτός αυτών θα πρέπει να απαγορευτεί στις γυναίκες να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές μάχες, σε υποδοχή ξένων πρεσβευτών, σε διαφημίσεις και οφείλουν να έχουν άδεια από το σύζυγό τους για να ενισχύσουν οικονομικά κάποιον.

Οι νοσοκόμες και οι γυναίκες γιατροί δεν θα έπρεπε να φροντίζουν άντρες ασθενείς, ενώ μετά το δημοτικό, η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι ξεχωριστή για τα δυο φύλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε έντονη λογομαχία, κατά τη συζήτηση του εν λόγω «νομοσχεδίου» κατ;a τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου, ενώ το μοναδικό θηλυκό μέλος (κι όμως έχει και γυναίκα), δεν ήταν παρούσα στη διαδικασία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση