HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση του Γ. Τασσόπουλου με το σωματείο καθαριστριών

Συνάντηση του Γ. Τασσόπουλου με το σωματείο καθαριστριών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του νέου Διοικητή Βενιζελείου και ΠΑΓΝΗ Γιάννη Τασσόπουλου με το Σωματείο Καθαριστριών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με κύριο θέμα συζήτησης η προκήρυξη για τις θέσεις εργασίας καθαριότητας στα δύο νοσοκομεία.

Ο κ. Τασσόπουλος διαβεβαίωσε ότι τις εργαζόμενες ότι καμία θέση εργασίας δε θα χαθεί, αλλά ο αριθμός των εργαζομένων θα είναι μεγαλύτερος από τον τωρινό.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο μετά τη συνάντηση αναφέρεται:

“Ο κ. Τασσόπουλος σεβόμενος την αγωνιά των εργαζομένων δέχτηκε να μας συναντήσει σήμερα και να μας διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την ανάρτηση της προκήρυξης. Μας διαβεβαίωσε λοιπόν ότι ο αριθμός των ατόμων αν και δεν αναφέρεται στην προκήρυξη θα υπερβαίνει το σύνολο αυτών που απασχολούνται τώρα με τον εργολάβο ,αλλά και ότι πρώτη προτεραιότητα στην επιλογή των ατόμων θα έχουν οι ήδη εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δυο Νοσοκομείων.

Το Σωματείο καθαριστριών και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία και θα παρεμβαίνει όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο . Είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε δίπλα στους εργαζομένους στην καθαριότητα των δυο νοσοκομείων και να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα τους .

Δεν σταματάμε να διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στα δημόσια Νοσοκομεία”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση