HomeCity GuideYOSSARIAN + Pulse στο Ηράκλειο

YOSSARIAN + Pulse στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία με τους YISSARIAN και τους Pulse θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Ηρακλειώτες στο Cine Studio την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016.

Οι Yossarian ενα πολλά υποσχόμενο post-rock γκρούπ από το Λονδίνο επισκέφτεται για 1η φορά την χώρα μας για να μας παρουσιάσει την σημαντική δουλειά τους μέσα από τους 2 προσωπικούς τους δίσκους «The little we know» και » Light up my head» αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο τους αλμπούμ που σύντομα θα κυκλοφορήσει.

Με επιρροές από τους Pink Floyd και The National αυτό το πολυεθνικό γκρούπ με μέλη που προέρχονται από την Αργεντινή , Γερμανία , Ουαλία και Αγγλία , έχοντας συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, για την ιδιαίτερη παρουσία τους και ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Είπαν γι’ αυτούς

«Majestic alt-rock for fans of Grizzly Bear, The National and Pink Floyd» , London Time Out

«Like a millennial Syd Barrett , Yossarian make music to express a kind of lunacy.» NME

Ποιοι είναι

– singer Ash Spencer, (England)

– drummer Morgan Griffiths, (Wales)

– bassist Sam Vanderpol (Germany) and

– guitarist Joaquin Rodriguez San Pedro , (Argentina)

links :

www.yossarian.com

www.facebook.com/Yossarianmusic

twitter.com/yossarian_music

PULSE

Οι pulse. είναι ένα πενταμελές alternative rock σχήμα, με βάση το Ηράκλειο και την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2004. Μέλη του σχήματος είναι οι: Νίκος Βογιατζάκης, Μιχάλης Μόσχος, Γιάννης Σταυρακάκης, Νίκος Μάρκου και Γκούσταβ Πένκα.

pulse

Έχοντας ζήσει και μεγαλώσει σε διαφορετικά μέρη οι μουσικές επιρροές ανάμεσά τους είναι πολύ διαφορετικές και για το λόγο αυτό προσπαθούν να μεταφέρουν τη διαφορετικότητά τους στη μουσική τους. Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Another Roadside Attraction» κυκλοφόρησε το 2014 και περιέχει 10 αγγλόφωνα κομμάτια, με τη συμμετοχή του Craig Walker (ex Archive) σε ένα από αυτά. Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγινε από τον Πάνο Μπόθο.

Έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές σκηνές της Αθήνας όπως ο Σταυρός του Νότου, το Κύτταρο, το Αλάβαστρο, το Booze, το Γυάλινο Upstage και συνηθίζουν εκτός από τα δικά τους κομμάτια να παίζουν και κομμάτια αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Πρόσφατα κέρδισαν τον μουσικό διαγωνισμό Jumping Fish με το κομμάτι «Confessions» που κέρδισε την 1η θέση!

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης νέου υλικού.

Γενική Είσοδος για τη συναυλία 8€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Πληροφορίες / κρατήσεις στο 2810823813-

Διαφήμιση
Διαφήμιση