HomeΚΟΣΜΟΣΠρωτοφανή επεισόδια σε ομιλία του Τραμπ – Πυροβολισμοί από διαδηλωτές

Πρωτοφανή επεισόδια σε ομιλία του Τραμπ – Πυροβολισμοί από διαδηλωτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμπλοκές ξέσπασαν στο New Mexico, έξω από το κτίριο όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος ακτιβιστών σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα με την αστυνομία να επεμβαίνει και να ακολουθούν σκηνές σκληρής βίας.

Λίγο μετά την έναρξη της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ, μια ομάδα διαδηλωτών κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και επιχείρησε να φτάσει μέσα στην αίθουσα, πετώντας πέτρες και μπουκάλια.

Κάποιοι από τους διαδηλωτές άναψαν φωτιές ενώ η αστυνομία επιχείρησε με κάθε τρόπο να απωθήσει όσους φώναζαν κατά του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου προέδρου, οι οποίοι φώναζαν «φασίστες» και «φύγετε τώρα».

Ένας μάλιστα από τους αστυνομικούς ανέφερε πως υπήρξε και πυροβολισμός ωστόσο κάτι τέτοιοι δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από την αστυνομία του Albuquerque, η οποία έκανε χρήση χημικών και σπρέι πιπεριού για να διασπάσει το πλήθος.

Όσοι από τους διαδηλωτές κατάφεραν να μπουν μέσα στην αίθουσα, συνελήφθησαν από τους ανθρώπους ασφαλείας του Τραμπ, ο εκπρόσωπος Τύπου του οποίου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση