HomeΣΠΟΡΕπι τάπητος απο τη διοίκηση του ΟΦΗ η επόμενη μέρα μετά την άνοδο στην Football league

Επι τάπητος απο τη διοίκηση του ΟΦΗ η επόμενη μέρα μετά την άνοδο στην Football league

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε μια μέρα δεν θέλει να αφήσει να πάει χαμένη η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, μετά την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική.

Ο έγκαιρος σχεδιασμός και η οργάνωση της ομάδας για την παραπάνω κατηγορία, ο καθορισμός του μπάτζετ και η εξεύρεση οικονομικών πόρων, οι διαδικασίες που πρέπει να ξεκινήσουν για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ και ασφαλώς το θέμα προπονητή, για το οποίο, επιθυμία της διοίκησης είναι η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο, ήταν τα βασικά θέματα της συνεδρίασης της διοίκησης του ΟΦΗ που έγινε τη Δευτέρα (23/5) το απόγευμα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

Στη συνεδρίαση η χαρά και η ικανοποίηση για την άνοδο του ΟΦΗ ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των διοικούντων του ΟΦΗ, αλλά ταυτόχρονα και η επιθυμία να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ενοψει της συμμετοχής της στην Football league.

To οικονομικό και η άμεση κινητοποίηση που πρέπει να γίνει, ώστε η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο θέμα αυτό, είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τη διοίκηση του ΟΦΗ.

Η εξεύρεση μεγάλων χρορηγιών, αλλά και ανθρώπων που θα συμμετάσχουν δυναμικά στην επικείμενη συγκρότηση της ΠΑΕ που θα ιδρυθεί, είναι το μεγάλο στοίχημα που αυτήν την εποχή απασχολεί τη σημερινή διοίκηση.

«Είμαστε ανοικτοί σε όποιον θέλει να έρθει κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστκά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.

Για το θέμα προπονητή, η θέση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρη.

Ο προπονητής που οδήγησε τον ΟΦΗ στην άνοδο, ο Νίκος Νιόπλιας, είναι επιθυμία όλων να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ «με τον προπονητή θα γίνει τις επόμενες μέρες μια σοβαρή και συνολική συζήτηση, για τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας τη νέα χρονιά, για το σχεδιασμό που πρέπει να γίνει και την οργάνωση της, μέσα απο την οποία θα παρθούν και οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα».

Η διοίκηση του ΟΦΗ, πάντως δείχνει ότι θέλει να κινηθεί άμεσα στα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση