HomeΣΠΟΡ«Του χρόνου ο ΟΦΗ να είναι στην Σούπερ Λίγκ!»

«Του χρόνου ο ΟΦΗ να είναι στην Σούπερ Λίγκ!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική με την ευχή του χρόνου την ίδια εποχή η κρητική ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκ, ήταν το αντικείμενο συζήτησης του δημάρχου Ηρακελίου Βασίλη Λαμπρινού, με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και το Νίκο Νιόπλια στη Λότζια.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου στα πρόσωπα των κ.κ. Σηφάκη και Νιόπλια, ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχίας του ΟΦΗ, ενώ τους δώρισε και αναμνηστικά μετάλλια.

Στην τοποθέτηση του ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε ότι «εξέφρασα τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής στους συντελεστές της επιτυχίας του ΟΦΗ. Στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής τον κ. Σηφάκη και τον προπονητή Νίκο Νιόπλια. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια εποχή του χρόνου ο ΟΦΗ θα είναι στην Σούπερ Λίγκ»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης ανέφερε πως «ο δήμαρχος μας κάλεσε να μας ευχαριστήσει για την επιτυχία, που είναι και για το Ηράκλειο, η επιστροφή του ΟΦΗ στις Εθνικές κατηγορίες.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο κόσμος του ΟΦΗ μας συμπαραστάθηκε όπως θέλαμε και τον ευχαριστούμε πολυ για αυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι για το τελικό αποτέλεσμα, παρ’ ότι δυσκολευθήκαμε αρκετά. Του χρόνου τέτοια μέρα πρέπει να μιλάμε για την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ. Τώρα είμαστε στις διαδικασίες για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ηδη έχουμε ξεκινήσει τις συναντήσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό».

Ο Νίκος Νόπλιας, με τη σειρά του υπογράμμισε ότι «είναι τιμή για μας να μας υποδέχεται ο δήμαρχος της πόλης. Ξέρει τι γίνεται στον ΟΦΗ. Μας τιμά γιατί κάτι κάναμε καλό. Χρειάζεται η πόλη να έχει ομάδες στις μεγαλύτερες κατηγορίες.Κάποτε η πόλη του Ηρακλείου είχε δυο ομάδες στην Σούπερ Λίγκ.Η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια που δεν μπορεί να μπορεί να μείνει χαμηλά.

Πρέπει να είναι στην Α’ Εθνική».

Για το μέλλον του στον ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε ότι «δεν έχουμε ακόμη μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Εχουμε μια εβδομάδα προπόνηση.

Είμαι στρατιώτης αυτής της ομάδας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συζητηθούν και ότι προκύψει».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση