HomeΚΡΗΤΗΤο τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό παλικάρι-Αποχαιρέτησαν τον 20χρονο λυράρη

Το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό παλικάρι-Αποχαιρέτησαν τον 20χρονο λυράρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον 20χρονο Γιάννη Γδοντάκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο ξημερώματα της Κυριακής στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε κολώνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε δέντρο.

gdodakis1

Τόσο τα Χανιά, όσο και ολόκληρη η Κρήτη είναι παγωμένη από το νέο θανατηφόρο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν ακόμη νέο άνθρωπο, έναν καλλιτέχνη πολλά υποσχόμενο, με ταλέντο και μεγάλη αγάπη για την κρητική μουσική.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό παιδί, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία των Χανίων, αλλά και έναν ταλαντούχο λυράρη, που τόσο νωρίς και άδικα έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία του ξεκίνησε στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στον Πρασέ Κυδωνίας.

gdodakis2

Το χρονικό

Ο 20χρονος επέστρεφε από μουσική του εμφάνιση σε μαγαζί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων το βράδυ του Σαββάτου, όταν κινούμενος στη Λεωφόρο Σούδας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια να καταλήξει σε δέντρο.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, ο 20χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, χρειάστηκαν περισσότερο από μία ώρα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη σωρό του άτυχου νέου από το αυτοκίνητο, που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση