HomeΣΠΟΡΑνέβηκε ο ΟΦΗ στη Β’ Εθνική

Ανέβηκε ο ΟΦΗ στη Β’ Εθνική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κρητική ομάδα νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα στον «τελικό» του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Στις επαγγελματικές κατηγορίες επέστρεψε  ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Φωστήρα στο «καμίνι» του κατάμεστου «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ως εκ τούτου, ο κρητικός σύλλογος ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο μία σεζόν που μέχρι ενός σημείου δεν κυλούσε όπως επιθυμούσε και η άνοδος στη Β’ Εθνική φάνταζε δύσκολη υπόθεση.

Η αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική του 4ουομίλου της Γ’ Εθνικής άρχισε με τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή, τον Περογαμβράκη να απειλεί στο 6ολεπτό και τον Μανάλη να αποχωρεί τραυματίας στο 15’.

Με τη συμπλήρωση 22 λεπτών, ο Χαντί εκτέλεσε φάουλ, ο Ραπτάκης γύρισε, ο Πόποβιτς άνοιξε το σκορ με προβολή και το γήπεδο πήρε φωτιά από τα δεκάδες καπνογόνα.

Ο δημιουργός του γκολ (Ραπτάκης) έμελλε να σώσει την εστία της ομάδας του στο 31’, όταν απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Καϊμακαμούδη, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες με τους Χαντί, Περογαμβράκη, Καλέ και ζήτησε πέναλτι στο 44’ για χέρι του Παραρά.

Η πλάστιγγα έγειρε ακόμα περισσότερο υπέρ της ομάδας του Νίκου Νιόπλια, αφού στο 50ό λεπτό ο Χαλκιάς ανέτρεψε από πίσω τον Καλέ και ο διαιτητής Μήτσιος τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο, παρά το γεγονός ότι ο Περογαμβράκης χτύπησε και αγωνίστηκε με δεμένο κεφάλι για αρκετά λεπτά, ενώ οι συχνές διακοπές λόγω τραυματισμών λειτούργησαν υπέρ του.

Ο Ζαγοριανός πλησίασε στην ισοφάριση που θα έδινε χαρακτήρα θρίλερ στις καθυστερήσεις, όμως ο Δερμιτζάκης μπλόκαρε την μπάλα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Κώτσιος, Νάστος, Φραγκουλάκης (75’ Γκούμας), Χαντί, Καλέ, Πόποβιτς (89’ Σαχινίδης), Περογαμβράκης (68’ Φαμπίνιο).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης (15’ Καλημέρης), Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (46’ Στάμος), Κοπέλας, Καϊμακαμούδης (61’ Ζαγοριανός), Ντάφλας, Όγκμποε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση