HomeLife & StyleΗ Εύα Λονγκόρια έβαλε «τρίτο στεφάνι» στο Μεξικό

Η Εύα Λονγκόρια έβαλε «τρίτο στεφάνι» στο Μεξικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 41χρονη ηθοποιός των «Desperate housewives» παντρεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο τον αρραβωνιαστικό της José «Pepe» Baston σε μια ρομαντική τελετή στην πόλη Valle de Bravo, βορειοδυτικά του Μέξικο Σίτι. Για την όμορφη Εύα είναι ο τρίτος γάμος ενώ για τον 47χρονο επιχειρηματία των media και πατέρα τριών παιδιών είναι ο δεύτερος γάμος.

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό Us Weekly ότι η νύφη έλαμπε και δεν είχε καθόλου άγχος μέσα στο λευκό αμάνικο φόρεμά της ενώ είχε βάλει και πέπλο. Ο γαμπρός φορούσε ένα κλασικό γκρι κοστούμι και ανάμεσα στους 200 καλεσμένους ήταν το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, ο Ρίκι Μάρτιν και η Πενέλοπε Κρουζ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν επάνω σε βωμό με εκατοντάδες φώτα γύρω του ενώ μετά το τέλος της τελετής, που έγινε σε ιδιωτική έπαυλη, άναψαν πυροτεχνήματα. Στο βάθος του ρομαντικού σκηνικού μια λίμνη τόνιζε την ομορφιά του τοπίου.

Το γαμήλιο κομψό και σέξι φόρεμα της Εύα Λονγκόρια σχεδίασε η στενή της φίλη, που ήταν παρούσα στην τελετή, Βικτόρια Μπέκαμ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 και πριν δύο χρόνια ο 47χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας Grupo Televisa έπεσε στα γόνατα στο Ντουμπάι και έκανε πρόταση γάμου στην γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Στο παρελθόν η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Tyler Christopher και τον παίκτη του NBA Tony Parker.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση