HomeLife & StyleΓιατί ο Έλτον Τζον αποκαλεί τον σύζυγό του «Γιόκο Όνο»;

Γιατί ο Έλτον Τζον αποκαλεί τον σύζυγό του «Γιόκο Όνο»;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόσφατα, ο δημοφιλής Βρετανός τραγουδοποιός Έλτον Τζον δήλωσε ότι αποκαλεί τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις «Γιόκο Όνο». Τι έχει συμβεί και ο 69χρονος τραγουδιστής έδωσε στον 53χρονο σύζυγό του το όνομα της δεύτερης συζύγου του αξέχαστου Τζον Λένον;

Ο Έλτον Τζον συνάντησε τον Καναδό διαφημιστή Ντέιβιντ Φέρνις το 1993 και έκτοτε οι δύο άντρες είναι μαζί ενώ το 2014 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ο Ντέιβιντ Φέρνις από τον Δεκέμβριο έχει τοποθετηθεί διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία του Έλτον Τζον «Rocket Entertainment Group» και από τότε μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και αντικαταστάσεις στο προσωπικό της εταιρείας με αποτέλεσμα να γίνει αντιπαθής.

john lennon

Ο Gary Farrow, επί χρόνια υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, υπέβαλε την παραίτησή του μετά από διαφωνίες, όπως δήλωσε, με την νέα διεύθυνση. Έτσι, ο Έλτον Τζον παρομοίασε τον σύζυγό του με την Γιόκο Όνο, που όταν παντρεύτηκε τον Τζον Λένον έγινε ιδιαίτερα αντιπαθής στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των Beatles, όσο και στους θαυμαστές του Λένον, εξαιτίας της μεγάλης επιρροής που ασκούσε στον σύζυγό της.

«Τον αποκαλώ Γιόκο Όνο επειδή σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσουν αυτά που κάνει», δήλωσε ο Έλτον Τζον για τον σύζυγό του, ενώ παράλληλα, ανέφερε ότι ο ίδιος είναι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει οι δυο τους μαζί με τους γιους τους Ζάκαρι πέντε ετών και Ελάια τριών ετών.

Σε συνέντευξή του στην βρετανική Sun ο Έλτον Τζον έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να συναντήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και να συζητήσει μαζί του για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων καθώς θα πίνουν τσάι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση