HomeΚΡΗΤΗΣτους δρόμους το ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

Στους δρόμους το ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στους δρόμους του Ηρακλείου, σήμερα, Σάββατο 21 Μάη, ενάντια στην κατάθεση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με το νέο πακέτο μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Μας θέλουν προσκηνυμένους, απογοητευμένους και να ματώνουμε συνέχεια για τα συμφέροντα του κεφαλαίου!

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Δε θα περάσει η ηττοπάθεια, ο συμβιβασμός!

pame

Να οργανωθούμε καλύτερα, να δυναμώσουμε την ενότητά μας, να προετοιμαστούμε καλύτερα για πιο μαζικούς κι ανεβασμένους αγώνες! Η λεηλασία του λαικού εισοδήματος, το χτύπημα στο ασφαλιστικό, η φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων δεν τους αρκεί!

Δοκιμάζουν τις αντοχές μας, μας εξαθλιώνουν και προκαλούν. Δε νομιμοποιούμε τα αντιλαικά μέτρα που ψήφισαν. Δε συμβιβαζόμαστε με αυτή την πολιτική που έχει ως μόνο και αποκλειστικό στόχο να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί. Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δε θα κοπάσει ποτε!

Να προετοιμάσουμε τη δική μας αντεπίθεση σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς! Κανένας εργάτης, άνεργος δεν πρέπει να λείψει από τις μάχες που έρχονται! Να οργανωθεί στα σωματεία του, να οργανώσει την αγανάκτηση και την οργή του!»

pame2

Διαφήμιση
Διαφήμιση