HomeΚΟΣΜΟΣΘρίλερ στην Κίνα: Μεταφέρθηκε με στιλέτο καρφωμένο στο κεφάλι και επέζησε

Θρίλερ στην Κίνα: Μεταφέρθηκε με στιλέτο καρφωμένο στο κεφάλι και επέζησε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εικόνα παραπέμπει σε θρίλερ. Το σενάριο είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού. Η περιπέτεια για την ίδια και τον συμπρωταγωνιστή της, μεγάλη και σε πολλά επίπεδα. Όσο για το αποτέλεσμα; Θαύμα… και με ιατρική σφραγίδα! Ένα κορίτσι 12 ετών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κίνας με ένα παραδοσιακό κινεζικό στιλέτο καρφωμένο στο πίσω μέρος του κρανίου της! Κατάφερε να επιζήσει; Ναι, διότι ήταν κάτι παραπάνω από τυχερή…

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Μαΐου, στην περιοχή Ντονγκουάν, στην Ανατολική Κίνα. Το 12χρονο κορίτσι έπαιζε σε πάρκο με τους φίλους της, όταν ένα 13χρονο αγόρι εκτόξευσε το στιλέτο προς την κατεύθυνση της, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Το απίστευτο είναι ότι παρά το γεγονός ότι το αιχμηρό αντικείμενο καρφώθηκε βαθιά στο κεφάλι του κοριτσιού, δεν προκάλεσε ζημιά στον εγκέφαλο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το 12χρονο κορίτσι τσακώθηκε με το 13χρονο αγόρι. Το τελευταίο πήγε σπίτι και επέστρεψε με το στιλέτο, το οποίο εκτόξευσε εναντίον της. Οι γιατροί έκριναν ότι το αντικείμενο έπρεπε να αφαιρεθεί αμέσως, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν μόλυνση, ή τραυματισμός του εγκεφάλου. Το στιλέτο αφαιρέθηκε με επιτυχία και η 12χρονη Λιν ξύπνησε και αντέδρασε στις εντολές των γιατρών.

Το δε 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη από την αστυνομία. Αργότερα το παιδί αφέθηκε ελεύθερο. Οι δύο οικογένειες ήρθαν σε αντιπαράθεση έξω από το δικαστήριο, ενώ η οικογένεια της 12χρονης ξόδεψε 8.000 γουάν (περίπου 1.200 ευρώ), για την επέμβαση στο νοσοκομείο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση