HomeΚΡΗΤΗΈρχονται… προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

Έρχονται… προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέο προσωπικό αναμένεται να στελεχωθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, προκηρύσσοντας 20 θέσεις εργασίας για απασχόληση 12 μηνών.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου «Γούρνες – Χερσόνησος» [Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», Κωδικός Πράξης /ΜΓ8(ΟΠΣ): 5000278] που εκτελείται απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία μας στο πλαίσιο Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, για χρονικό διάστημα απασχόλησης δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ως ακολούθως:

Τρεις (3) θέσεις Γούρνες – Χερσόνησος ΤΕ Λογιστικού με εξειδίκευση στην οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε.

Μία (1) θέση Γραφεία Εφορείας ΤΕ Μηχανικοί ειδικότητας Πολιτικών Έργων Υποδομής με εξειδίκευση στην αποκατάσταση & ανάδειξη αρχαιολογικών θέσεων – χώρων & μνημείων

Μία (1) θέση Γούρνες – Χερσόνησος & Γραφεία Εφορείας ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Έργων Τέχνης

Δύο (2) θέσεις Γούρνες – Χερσόνησος & Εργαστήρια Συντήρησης ΔΕ Σχεδιαστές με εξειδίκευση στην αποτύπωση και σχεδίαση μνημείων και αρχαιολογικών ευρημάτων

Μία (1) θέση Γούρνες – Χερσόνησος & Γραφεία Εφορείας ΔΕ Εργατοτεχνίτες και ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες

Δώδεκα (12) θέσεις Γούρνες – Χερσόνησος

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρετής Νιώτη & Σκορδιλών 24, Τ.Κ.71202, Ηράκλειο, υπόψη κας Παλαιάκη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2810/288484 – 288394), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http:/ /diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 16-5-2016 έως 20-5-2016).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά υποχρεούνται να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά: α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης.

Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση. β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

www.dikaiologitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση