HomeΚΡΗΤΗΦτιάχνουν τον δρόμο και αλλάζουν την… κυκλοφορία

Φτιάχνουν τον δρόμο και αλλάζουν την… κυκλοφορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι εργασίες διάστρωσης αντιολισθηρού τάπητα κυκλοφορίας στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Υφιστάμενου δρόμου Καστέλι – Χερσόνησος» με αποτέλεσμα από αύριο έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου να υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά εθνική οδό Καστέλι – Χερσόνησος.

1 (1)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης:

Για το διάστημα από Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 έως την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Καστέλι-Χερσόνησος από την είσοδο του Καστελίου έως τη Διασταύρωση για Καλό Χωριό, λόγω μη επαρκούς πλάτους της οδού για εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων παράλληλα με τις ασφαλτικές εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα  διεξάγεται μέσω Ποταμιών-Ασκοί-Λύττος-Καστέλι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω Λύττος-Ασκοί-Ποταμιές-Χερσόνησος.

Η κυκλοφορία από Χερσόνησο προς Καλό Χωριό και αντίστροφα, θα διεξάγεται κανονικά.

Το έργο «Βελτίωση Υφιστάμενου δρόμου Καστέλι – Χερσόνησος» εκτελείται από την Περιφέρεια Κρήτης, έχει προϋπολογισμό μελέτης 1.000.000 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση