HomeΚΡΗΤΗΠίσω από τα κάγκελα της φυλακής οι τρεις τουρίστες για την… κοκαΐνη

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής οι τρεις τουρίστες για την… κοκαΐνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν σήμερα νωρίς το μεσημέρι οι τρεις νεαροί Βρετανοί που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο σε δωμάτιο ξενοδοχείου που έμεναν στα Μάλια με περισσότερα από 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πρόκειται για δύο 26χρονους και έναν 28χρονο οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost – σήμερα το πρωί πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την ποσότητα των ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους.

KOKAINH BRETANOI

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι και οι τρεις νεαροί τουρίστες ισχυρίστηκαν ότι προμηθεύτηκαν την κοκαΐνη στην Κρήτη για ιδία χρήση.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός τους δεν φάνηκε να έπεισε ούτε ανακριτή, ούτε εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή τους.

Οι τρεις Βρετανοί φέρουν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για προμήθεια, κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

KOKAINH BRETANOI1

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικές αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν:

111,9 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και των 425 λιρών Ηνωμένου Βασιλείου, ως προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης 109,7 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα.

Εικάζεται ότι τα 109 γραμμάρια της λευκής σκόνης, άγνωστης χημικής ουσίας, που βρέθηκαν είχαν σκοπό να τα προσμίξουν με τα γραμμάρια της κοκαΐνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση