HomeΚΡΗΤΗ«Ξεχείλισε» η οργή για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας – Ένταση και προπηλακισμοί

«Ξεχείλισε» η οργή για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας – Ένταση και προπηλακισμοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης.

Τη συνεδρίαση παρακολουθούσε μεγάλος αριθμός πολιτών οι οποίοι δεν μπορούν να κρύψουν αγανάκτησή τους δεδομένου ότι στους πρόσφατους διορισμούς γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, αντί για τη θέση του παθολόγου που έχει απόλυτη ανάγκη το νοσοκομείο, καλύφθηκε η θέση του μικροβιολόγου.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν το λόγο έλαβε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καλλιντέρης, ο οποίος στη συνεδρίαση εκπροσωπούσε το βουλευτή του κόμματος Μανώλη Θραψανιώτη. Μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιντέρης είχε επισημάνει στην τοποθέτησή του ότι θα ήταν απαραίτητη μια ιεράρχηση των αναγκών του νοσοκομείου, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση τόσο από σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και από τους παρευρισκόμενες πολίτες.

Η ένταση ήταν τόση που ο κ. Καλλιντέρης επιχείρησε να απομακρυνθεί από την αίθουσα της συνεδρίασης. Ωστόσο δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες τον προσέγγισαν και προπηλακίζοντας τον αποκαλώντας τον «προδότη» απαιτούσαν να επιστρέψει στη συνεδρίαση για να ακούσει τους προβληματισμούς που διατυπώνονταν και να μεταφέρει την αγανάκτηση συμβούλων και πολιτών.

Εν τέλει, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συνοδεία αστυνομικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση