HomeΚΟΣΜΟΣΤραμπ: Δεν αποκλείει τρομοκρατική επίθεση όπως της 11ης Σεπτεμβρίου από μετανάστες

Τραμπ: Δεν αποκλείει τρομοκρατική επίθεση όπως της 11ης Σεπτεμβρίου από μετανάστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, δήλωσε χθες ότι δεν αποκλείει το κύμα μετανάστευσης στη χώρα του να έχει αποτέλεσμα μια τρομοκρατική επίθεση παρόμοια με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Ο Τραμπ, μιλώντας σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του συνδικάτου των εργαζομένων στη συνοριοφρουρά, δήλωσε πως πιστεύει ότι είναι πιθανό να διαπραχθεί μια επίθεση παρόμοια με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου και κάλεσε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην ασφάλεια των συνόρων.

«Θα γίνουν πολλά άσχημα πράγματα. Θα γίνουν επιθέσεις που δεν θα πιστεύατε. Θα γίνουν επιθέσεις από ανθρώπους που, αυτή τη στιγμή, έρχονται στη χώρα μας», υποστήριξε ο Τραμπ.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων έχει προκαλέσει επανειλημμένα σάλο με τις τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σχετικά με τους μουσουλμάνους, τις γυναίκες, αλλά και τη μετανάστευση-μεταξύ άλλων, έχει καλέσει να ανεγερθεί ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό που θα πληρώσει η μεξικανική κυβέρνηση, καθώς και να επιβληθεί «προσωρινή» απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση