HomeΣΠΟΡΤο ηχηρό μήνυμα του Νιόπλια στον κόσμο του ΟΦΗ: «Ούτε ένα καρεκλάκι άδειο στο Γεντί Κουλέ την Κυριακή!»

Το ηχηρό μήνυμα του Νιόπλια στον κόσμο του ΟΦΗ: «Ούτε ένα καρεκλάκι άδειο στο Γεντί Κουλέ την Κυριακή!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Νιόπλιας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ, μετά τη νίκη του ΟΦΗ στον Αλιμο (0-1), που έφερε την κρητική ομάδα στο +2 απο το Φωστήρα στην κορυφή. «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του ΟΦΗ είναι το εξής: Κανένα κάθισμα άδειο στο παιχνίδι με το Φωστήρα» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, για το παιχνίδι της Κυριακής (22/5) στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νιόπλιας πανηγύρισε με σφιγμένες τις γροθιές με τους παίκτες του, μια ακόμη πολύτιμη νίκη, ωστόσο όπως είπε «πάλι για τη νίκη θα πάιξουμε το Φωστήρα, Στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, την άνοδο.Είμαστε καλή ομάδα και θα διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι με το Φωστήρα».

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ακόμη πως «για τον ΟΦΗ μπορεί να μην είναι κατόρθωμα να ανέβει απο την Γ Εθνική στην Β Εθνική, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, το ότι βρέθηκε 12 πόντους πίσω απο την κορυφή και έχει φέρει την κατάσταση εκεί που θέλει, είναι επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Ενώ τόνισε ακόμη πως «ακόμα και στην Α’ Εθνική όταν παίζει, ο ΟΦΗ, πρέπει να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη».

Για το παιχνίδι στον Αλιμο, ο Νιόπλιας υπογράμμισε ότι «το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλαμε. Αγχωθήκαμε για το δεύτερο γκολ που δεν ήρθε. Αν ερχόταν, θα είχαμε μετά τρίτο ή και τέταρτο. Σε αυτό το γήπεδο πάντως κάναμε αρκετά πράγματα, Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε ακόμη να παίξουμε καιρό λόγω της μετάθεσης της αγωνιστικής και της διακοπής του Πάσχα και φοβήθηκα.

Ισως βαζαμε άλλη ομάδα αν δεν συνέβαινε αυτό, αλλά ήθελα οι παίκτες να αποκτήσουν και πάλι ρυθμό».

Για τον τραυματισμό του Ηλία Κώτσιου (ένα σφίξιμο) τόνισε πως «για τον Κώτσιο θα δούμε. Ολοι θέλουμε να πάιξει και πιστεύω ότι το ίδιο θέλει και ο ίδιος».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ o Νίκος Νιόπλιας έξω απο τα αποδυτήρια του ΟΦΗ στον Αλιμο, με τον γιατρό του ΟΦΗ Κυριάκο Κακαβελάκη, τον φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Σακούτη και τον φροντιστή Μανόλη Χαχλιούτη.