HomeΣΠΟΡΤράχωνες-ΟΦΗ 0-1

Τράχωνες-ΟΦΗ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η ομάδα του Ηρακλείου μετά το υπέρ της 1-0 επί των Τραχώνων

Πρώτος, στην προτελευταία… στροφή! Ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από τον Άλιμο το απόγευμα της Κυριακής (15/5), επικρατώντας με 1-0 των Τραχώνων και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών του Φωστήρα στην Επισκοπή (1-1), ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την ομάδα του Ταύρου, που θα κρίνει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ζτράβκο Πόποβιτς στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ είχε και τρία δοκάρια, τα οποία του στέρησαν την ευκαιρία να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του.

Πλέον ο ΟΦΗ έχει 65 βαθμούς, έναντι 63 του Φωστήρα και στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Κυριακή (22/5) στο Ηράκλειο, θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα του Ταύρου.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Νίκος Βαμβακούλας): Μακρίδης, Γοργάκης, Κακούτης, Αφράτης, Κολυνιάτης, Ντόντης, Νούλας (46′ Αντμίρι), Χάκραμα, Κατσαδούρος (69′ Τσαλάκου), Πετούσης (46′ Κάλφας), Χρήστου.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος (73′ Γκούμας), Φαζός, Κοιλιάρας, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί (86′ Φουκαράκης), Καλέ, Σαχινίδης (67′ Φαμπίνιο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση