HomeΚΡΗΤΗTo «Χρώμα Run» αλλάζει την… κυκλοφορία

To «Χρώμα Run» αλλάζει την… κυκλοφορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του αγώνα δρόμου Χρώμα Run το Σάββατο 14 Μαΐου ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «ΧΡΩΜΑ RUN 2016» το Σάββατο 14/05/2016 στo δ.δ. Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδος θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, κατά τις ώρες 16:30 έως 19:00 το Σάββατο 14/05/2016, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή του δ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – διασταύρωση Αρκαλοχωρίου / Αυλής – οδός Μάχης Κρήτης – πάροδος Ελ. Βενιζέλου – Ελ. Βενιζέλου – Αγίου Κωνσταντίνου – Σάββα Πέππα – Ελ. Βενιζέλου – πάροδος Ελ. Βενιζέλου – Μάχης Κρήτης – διασταύρωση Επ. οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής και τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ηράκλειο, Βιάννο κλπ, τ.δ. του Δήμου Μινώα προς το Αρκαλοχώρι και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών και τις περιφερειακές οδούς του Αρκαλοχωρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση