HomeΚΟΣΜΟΣΈδωσε 120 ευρώ σε γάμο και η νύφη της είπε ότι είναι λίγα

Έδωσε 120 ευρώ σε γάμο και η νύφη της είπε ότι είναι λίγα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκπληκτη μία γυναίκα, έλαβε μέιλ από την νύφη, στον γάμο της οποίας μόλις είχε παραστεί, που της έκανε παράπονα για το χαμηλό ποσό (100$, περίπου 120 ευρώ) του δώρου που πρόσφερε στο ζευγάρι.

«Η συνεισφορά δεν ταιριάζει με τη ζεστασιά και τις ευχές σας, για την μεγάλη μέρα μας» της έγραφαν συγκεκριμένα και η γυναίκα έσπευσε, ανώνυμα, να ζητήσει βοήθεια από ένα μπλογκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του independent, έγραψε στο Mumsnet το πρόβλημα της και τόνισε ότι επρόκειτο για πρώην συνάδελφό της.

Στο μήνυμα της η γυναίκα ζητούσε προτάσεις για το πως να αντιδράσει, ενώ συμπλήρωνε, πως πιθανόν το ζευγάρι να είχε αυτή τη στάση, επειδή πρόσφατα η ίδια κέρδισε μια κληρονομιά.

«Ποτέ ξανά δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν, αλλά από την στιγμή που το έκαναν, θα πρέπει να απαντήσω ή να τους αγνοήσω;» ρωτούσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ορισμένοι πρότειναν την ακύρωση της δωροεπιταγής και άλλοι να αγνοήσει τελείως το email.

«Θα έστελνα απάντηση στο email τους και θα επισύναπτα τυχόν κοινούς φίλους για να δουν το email. Είναι απαράδεκτο. Πρόκειται για ένα δώρο που δεν αποτελεί υποχρέωση  και πολλοί άνθρωποι δεν θα έδιναν τόσα πολλά σε έναν πρώην συνάδερφο» της έγραψε κάποιος.

«Θα έγραφα πως ‘αν το δώρο που σας έκανα σας προσέβαλε με κάποιο τρόπο, μη διστάσετε να το επιστρέψετε» της έγραψε κάποιος άλλος.

Μετά από 1.000 περίπου απαντήσεις, η γυναίκα απάντησε ότι εξεπλάγη από την υποστήριξη που έλαβε.

Αποκάλυψε πως απάντησε στο email με μία μόνο γραμμή: «Υποθέτω πως επρόκειτο για κάποιο λάθος».

Λίγες ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο φόρουμ για να επιβεβαιώσει πως δεν έλαβε απάντηση από την νύφη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση