HomeΚΡΗΤΗΗ αστυνομική έρευνα στο Ρέθυμνο έβγαλε … δενδρύλλια

Η αστυνομική έρευνα στο Ρέθυμνο έβγαλε … δενδρύλλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικία 56, 48 και 38 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, καλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε γλάστρες, σε δύο διαφορετικά σημεία απομακρυσμένης, δασώδους περιοχής.

dendryllia

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν πρώτα τον 56χρονο και τον 38χρονο να φροντίζουν συνολικά 63  φυτά κάνναβης σε γλάστρες, που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.

Κι ενώ συνεχιζόταν η έρευνα, οι αστυνομικοί βρήκαν σε άλλη περιοχή του ίδιου δήμου, άλλα 118 φυτά, επίσης σε γλάστρες, τα οποία φρόντιζαν οι δύο συλληφθέντες μαζί με τον 48χρονο ο οποίος επίσης έπεσε στα χέρια των αρχών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, στα σπίτια των τριών ανδρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, φυσίγγια και δύο φυτά κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης μέσα σε γλάστρες.

dendryllia3

Επιπλέον κατασχέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα, δύο φορτηγά και ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

dendryllia4

Διαφήμιση
Διαφήμιση