HomeΚΟΣΜΟΣΠανικός σε εμπορικό κέντρο της Βοστόνης: Αντρας επιτέθηκε με μαχαίρι -4 τραυματίες

Πανικός σε εμπορικό κέντρο της Βοστόνης: Αντρας επιτέθηκε με μαχαίρι -4 τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο άτομα τραυματίστηκαν με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο νότια της Βοστόνης χθες βράδυ από ένα άτομο που έριξε το αυτοκίνητό του σε μια βιτρίνα μαγαζιού, και αφού άλλα δύο άτομα είχαν μαχαιρωθεί σε σπίτι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο, είπε η αστυνομία της πολιτείας της Μασαχουσέτης.

Ο ύποπτος και για τα δύο περιστατικά συνελήφθη στο εμπορικό κέντρο Silver City Galleria αφού πυροβολήθηκε από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, είπε η αστυνομία σε δήλωση.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, και μερικά από τα τραύματα είναι πολύ σοβαρά, πρόσθεσε. Η κατάσταση του ύποπτου είναι άγνωστη.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας της πυροσβεστικής του Τόντον Μάικ Μάρσαλ είπε ότι άρχισε να λαμβάνει αναφορές γύρω στις 6:37 μ.μ. (1:37 π.μ. ώρα Ελλάδας σήμερα) και η υπηρεσία του έστειλε «πολλά» ασθενοφόρα.

Η αστυνομία του Τόντον, 64 χιλιόμετρα νότια της Βοστόνης, είπε σε ανάρτηση στο Twitter ότι διερευνούσε «πολλαπλά μαχαιρώματα» στο Silver City Galleria Mall και σε γειτονικό δρόμο.

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο τηλεοπτικό κανάλι 7News, είδαν ανθρώπους να βγαίνουν τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο και άκουσαν πυροβολισμούς. Είπαν επίσης ότι είδαν ααστυνομικούς κρατώντας όπλα και ότι το κέντρο είχει εκκενωθεί από τις αρχές.

Δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια των επιθέσεων, είπε η πολιτειακή αστυνομία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση