HomeLife & StyleEurovision 2016: Εκτός τελικού για πρώτη φορά η Ελλάδα

Eurovision 2016: Εκτός τελικού για πρώτη φορά η Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να έχουμε μέχρι στιγμής αποφύγει το Grexit, αλλά τελικά δεν αποφύγαμε τον αποκλεισμό από τον τελικό της Eurovision.

Το συγκρότημα «Argo» με το τραγούδι «Utopian Land» προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε.  Στον Α΄ημιτελικό, εμφανίστηκαν συνολικά 18 χώρες και τις εντυπώσεις κέρδισε η Ρωσία.

Πάνω στη σκηνή οι Argo προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά το κομμάτι δεν είχε τη δυναμική που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού. Αυτό φάνηκε και από την υποδοχή των eurofans στην αρένα, η οποία μετά το τέλος του Utopian Land, θα μπορούσε στην καλύτερη περίπτωση να χαρακτηριστεί χλιαρή.

Η βραδιά διήρκησε 2,5 ώρες με την Ελλάδα να κάθεται από νωρίς στο green room καθώς εμφανίστηκε στη 2η θέση και έπρεπε να περιμένει ακόμα 12 χώρες μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος ημιτελικός. Αν και τα σχόλια στα social media δεν ήταν ενθαρρυντικά, οι Argo χαμογελαστοί περίμεναν μέχρι να ακούσουν τα τελικά αποτελέσματα.Δυστυχώς για τη χώρα μας τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και μείναμε εκτός Eurovision.

Οι χώρες οι οποίες περνάνε στον ημιτελικό είναι:

1) Αζερμπαϊτζαν

2) Ρωσία

3) Ολλανδία

4) Ουγγαρία

5) Κροατία

6) Αυστρία

7) Αρμενία

8) Τσεχία

9) Κύπρος

10) Μάλτα

Την Πέμπτη, θα δούμε τον Β’ ημιτελικό στις 22:00 και ο μεγάλος τελικός της Eurovision θα γίνει το Σάββατο το βράδυ.

Οι Βλαδίμηρος Σοφιανίδης, Χριστίνα Λαχανά, Κώστας Τοπούζης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Μαρία Έλμπρους και Βασίλης Ρόξενος χόρεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού,αλλά δεν έπεισαν τους Ευρωπαίους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση