HomeΚΡΗΤΗΆσχημα τα νέα για τον 32χρονο αστυνομικό- Επιπλοκές θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του

Άσχημα τα νέα για τον 32χρονο αστυνομικό- Επιπλοκές θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυσοίωνες είναι δυστυχώς οι προβλέψεις για την εξέλιξη της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα ν’ακρωτηριαστεί το χέρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη διάρκεια της νύχτας παρουσιάστηκε σοβαρή επιπλοκή εξαιτίας της μη σωστής αντίδρασης του συκωτιού, με αποτέλεσμα να επικρέμεται ανά πάσα στιγμή η απειλή της εμβολής. Παρότι ο αστυνομικός ήταν καλά γυμνασμένος, το συκωτι δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε, ίσως κι εξαιτίας προηγούμενης φαρμακευτικής δοσολογίας.

Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, αποσπάστηκαν από το σώμα του περίπου 2,5 μέτρα μοσχεύματα για να γίνει με μικροχειρουργική η επανασύνδεση των μερών, ενώ δόθηκε πραγματική μάχη προκειμένου να βρεθεί κρεβάτι στη μονάδα εντατικής του ΚΑΤ.

Μιλώντας στο bloko.gr στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για άμεση και συγκινητική παρέμβαση του γενικού γραμματέα κ. Τζανέτου Φιλιππάκου και του κ. αρχηγού αντιστράτηγου Κων Τσουβάλα, οι οποίοι αρχικά πέτυχαν να μεταφερθεί στην Αθήνα με το C-130 και στη συνέχεια με απανωτές επικοινωνίες με τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, πέτυχαν την μεταφορά του αστυνομικού στην ΜΕΘ, όπου βρίσκονται κοντά στους συγγενείς του ψυχολόγοι του αστυνομικού σώματος, ενώ στην ομάδα των γιατρών που δίνει εναγώνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, συμμετέχει ο γιατρός- ορθοπεδικός, αστυνομικός υποδιθευθυντής δημήτρης Αντωνόπουλος.

Παρά την προσπάθεια όμως, όλοι εναποθέτουν ελπίδες πλέον στην κράση του αστυνομικού, στην αποφυγή νέας επιπλοκής και σ’ ένα θαύμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση