HomeΚΡΗΤΗΑκαδημαϊκά προγράμματα για τον Τουρισμό και την Φιλοξενία

Ακαδημαϊκά προγράμματα για τον Τουρισμό και την Φιλοξενία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία νέα σειρά ακαδημαϊκών προγραμμάτων στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία παρουσιάζει το ACT – American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου  Ανατόλια, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η παρουσίαση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Capsis Astoria   την Τρίτη 17 Μαΐου.

Τα προγράμματα Τουρισμού και Φιλοξενίας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πρόταση εκπαίδευσης και προετοιμασίας των μελλοντικών στελεχών στον κλάδο του Τουρισμού σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης: προπτυχιακό, μεταπτυχιακό επίπεδο, όπως και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και διά βίου μάθησης. Τα προγράμματα υλοποιούνται σε συνεργασία με τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα Cesar Ritz και Hotel Institute Montreux στην Ελβετία και το Πανεπιστήμιο St. Thomas στη Φλόριντα, μία  περιοχή που αποτελεί τον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό στις ΗΠΑ και από τους πιο δημοφιλείς παγκοσμίως.

ACT

Στρατηγικοί εταίροι είναι οι Sani Resort, Ikos Resorts και Deloitte. Η νέα αυτή πρωτοβουλία υποστηρίζεται από δεκάδες τουριστικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και έχει τεθεί υπό την αιγίδα των Ενώσεων Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σκιάθου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν εκτενώς τα νέα προγράμματα, όπως και τα αποτελέσματα της διετούς διαδικασίας διερεύνησης των αναγκών του ελληνικού τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση ηλεκτρονικά στο παρακάτω link https://goo.gl/YS2Wfh.

Διαφήμιση
Διαφήμιση