HomeΚΡΗΤΗΏρες αγωνίας για τον 32χρονο Γιώργο- Στο πλευρό του οι συνάδελφοι του

Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο Γιώργο- Στο πλευρό του οι συνάδελφοι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παγωμένη είναι η οικογένεια της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. από το νέο τροχαίο ατύχημα, με πρωταγωνιστή αστυνομικό, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λεωφόρο Κνωσού.

Ο 32χρονος αστυνομικός Γ.Σ., που υπηρετεί τον τελευταίο χρόνο στην Υ.Α. μετά από μετακίνηση του από το Α’ Α.Τ. Ηρακλείου, νοσηλεύεται πλέον σε ειδική μονάδα στο ΚΑΤ στην Αθήνα, μετά τη μεταφορά του με C-130, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του και μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη στο ένα του χέρι.

TROXAIO KNOSOY (2)

Ο 32χρονος υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νύχτας σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για τη συγκόλληση του χεριού του, που υπέστη ακρωτηριασμό σχεδόν ολόκληρο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι όμως και τόσο αισιόδοξες…

Ωστόσο το τραύμα, που έφερε στο πόδι του δεν κρίνεται τελικά πολύ σοβαρό και όπως εκτιμάται θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Οι γιατροί του Βενιζελείου, όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά το τροχαίο ο αστυνομικός, έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς σε αυτό υπάρχει ειδική ομάδα γιατρών, που ειδικεύεται στη συγκόλληση άκρων.

TROXAIO KNOSOY (3)

Η είδηση του τραυματισμού ενός ακόμη αστυνομικού σε τροχαίο ατύχημα έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του στο Ηράκλειο, οι οποίοι εύχονται τα τραύματα του 32χρονου να αντιμετωπιστούν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση