HomeLife & StyleΣτα μαχαίρια η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του -Γιατί τους έκανε μήνυση

Στα μαχαίρια η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του -Γιατί τους έκανε μήνυση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκεται η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα  η σύζυγος του τραγουδιστή, Φιλοθέη Μωβ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των παιδιών του, καθώς όπως αναφέρει την…πέταξαν έξω από το σπίτι της.

«Τα παιδιά του Αντώνη άλλαξαν κλειδαριές στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω ούτε στο κτήμα, ούτε στο σπίτι μου», αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως επισημαίνεται στα ασφαλιστικά δικόγραφα, ύστερα από πολλές προσπάθειες βρήκε τον Γιάννη Βαρδή κι εκείνος της ανακοίνωσε ότι οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί.

Αφορμή γι’ αυτό το περιστατικό στάθηκε ένας τραπεζικός λογαριασμός στη Βουλγαρία που υπήρχε στο όνομα του Αντώνη και του Γιάννη Βαρδή. Όταν ο Γιάννης Βαρδής προσπάθησε να «τραβήξει» χρήματα, διαπίστωσε ότι δε μπορούσε και θεώρησε πως υπήρχε εμπλοκή της συζύγου του πατέρα του.

Να σημειωθεί πως όταν απεβίωσε ο Αντώνης Βαρδής άφησε στα δύο του παιδιά μεταξύ άλλων, το αγροτεμάχιο πέντε στρεμμάτων και το σπίτι που χτίστηκε σε αυτό, το οποίο αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο εμβαδού 220 τ.μ το καθένα και μία σοφίτα 45 τ.μ

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση