HomeΣΠΟΡTο Σάββατο στις 4.30 μμ όρισε η ΕΠΟ το Τράχωνες Αλίμου-ΟΦΗ

Tο Σάββατο στις 4.30 μμ όρισε η ΕΠΟ το Τράχωνες Αλίμου-ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To Σάββατο στις 4.30μμ, αντί για την Κυριακή στις 5μμ, όρισε η ΕΠΟ το παιχνίδι του ΟΦΗ με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα, επικαλούμενη αιτήματα ομάδων απο τον 4ο όμιλο, με αφορμή την απεργια της ΠΝΟ, που έχει προγραμματιστεί για τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε εγγράφως την Τετάρτη  το απόγευμα τον ΟΦΗ για την αλλαγή, η οποία παντως δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην κρητική ομάδα, καθώς τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν κοπεί και πληρωθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, να ταξιδέψει δηλαδή η αποστολή το Σάββατο το απόγευμα, απο το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για να βρούν αεροπορικά εισιτήρια για την Παρασκευή, αλλά φαίνεται ότι πάνω σε αυτό, υπάρχει μεγάλη δυσκολία.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΟΦΗ θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, για να αλλάξουν τα εισιτήρια, για τον τρόπο μετάβασης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις αλλαγές της ΕΠΟ, για την 29η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, το Σάββατο στις 4.30, ορίστηκε και το παιχνίδι Επισκοπή-Φωστήρας, την Κυριακή (5μμ) οι αναμετρήσεις  Αστέρας Βάρης-Τριγλία Ραφήνας (17.00), Ιωνικός-Ατρόμητος Πειραιά (17.00), ΑΟ Γλυφάδας-Κηφισιά (17.00), ενώ το μοναδικό παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, που δεν θα γίνει την ίδια μέρα, είναι αυτό του Ιαλυσού με τον Εθνικό, το οποίο μετατέθηκε για την Τετάρτη 11 Μαίου στη 1μμ στη Ρόδο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση