HomeΚΡΗΤΗΑποχαιρέτησαν την 64χρονη που ξεψύχησε στην άσφαλτο – Αγωνία για τη ζωή του συζύγου της

Αποχαιρέτησαν την 64χρονη που ξεψύχησε στην άσφαλτο – Αγωνία για τη ζωή του συζύγου της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από το τραγικό παιχνίδι, που επεφύλαξε η μοίρα στην οικογένεια του Γιάννη και της Μαρίας Σαμψών.

Όπως έχει ήδη γράψει το cretapost, η 64χρονη Μαρία Σαμψών βρήκε τραγικό θάνατο και ο 70χρονος σύζυγος της Γιάννης Σαμψών τραυματίστηκε βαρύτατα, όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε σε γκρεμό, βάθους 50 μέτρων ανήμερα το Πάσχα στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου-Σπηλίου.

Η είδηση του τροχαίου πάγωσε την τοπική κοινωνία, μια και το άτυχο ζευγάρι είναι γονείς του δημοτικού συμβούλου Ρεθύμνου Στέλιου Σαμψών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η 64χρονη, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο γκρεμό.

Η ίδια τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο σύζυγος της, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την 64χρονη νοσηλεύτρια στη Μικρή Παναγία, ενώ έκδηλη είναι η αγωνία τους για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του 70χρονου, που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση