HomeΚΡΗΤΗΕντυπωσιάζει το… πλωτό παλάτι που έδεσε στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Εντυπωσιάζει το… πλωτό παλάτι που έδεσε στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στα Χανιά, σημαίνοντας με την άφιξή του την έναρξη και ουσιαστικά της τουριστικής περιόδου για το 2016.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey, όπως αναφέρει το neatv.gr, αγκυροβόλησε ανοικτά του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων γύρω στις 8 το πρωί της Δευτέρας ενώ αναμένεται να αναχωρήσει μετά τις 5 το απόγευμα.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει χωρητικότητα 450 επιβάτες και 330 άτομα πλήρωμα, αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες από τις κορυφαίες στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, που δηλώνει την έμφαση στην πολυτέλεια που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της.

Διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες, 225 τον αριθμό, με εμβαδόν από 27 τ.μ. μέχρι 111 τ.μ.!!!, στην πλειονότητα τους με μπαλκόνι, χώρους με σύγχρονη αρχιτεκτονική και τεχνολογικές δυνατότητες που θα ζήλευαν mega yachts αλλά και μεγάλου μεγέθους κρουαζιερόπλοια.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο μαζί με τα δύο αδελφά του πλοία αποτελεί την πλωτή διαφήμιση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, λόγω των σημαντικών βραβείων και διακρίσεων που αποσπούν στην κατηγορία τους κάθε χρόνο. Είναι δε τόσο πετυχημένη η σειρά αυτή των πλοίων, που η εταιρεία έχει προβεί σε παραγγελία τριών νέων της ίδιας σειράς και αντικατάσταση των δύο μικρότερων σε μέγεθος πλοίων που διαθέτει.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Seabourn Cruises επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων τον Οκτώβριο του 2014, με το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Sojourn, ενώ τον Δεκέμβριο του 2014 είχε γίνει αναλυτική παρουσίαση του Λιμένα της Σούδας και του προορισμού των Χανίων από το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων σε υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας στα κεντρικά της γραφεία στο Seattle της Αμερικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση