HomeLife & StyleΤομ Χανκς και Νία Βαρντάλος εύχονται στο Twitter «Christos Anesti»!

Τομ Χανκς και Νία Βαρντάλος εύχονται στο Twitter «Christos Anesti»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους συνδέει μια δυνατή φιλία αλλά κυρίως η αγάπη τους για την Ελλάδα, την οποία έσπευσαν να μοιραστούν την Κυριακή με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media.

Ο λόγος για την Νία Βαρντάλος και τον Τομ Χανκς οι οποίοι γιόρτασαν το ελληνικό Πάσχα και ευχήθηκαν μέσω Twitter «Christos Anesti»!

Οι χολιγουντιανοί σταρ φωτογραφήθηκαν με τις λαμπάδες τους στα χέρια, ενώ μαζί τους ήταν η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και μια κοινή τους φίλη. Στη συνέχεια «ανέβασαν» την φωτογραφία στο Twitter και τη συνόδευσαν με το παρακάτω σχόλιο: «Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!».

HANKS1

Η σύζυγος του Τομ Χανκς έχει ελληνικές ρίζες και μεγάλωσε στις ΗΠΑ σε μια ελληνική, παραδοσιακή οικογένεια. Χάρη σε εκείνη, ο ηθοποιός γνώρισε και αγάπησε την χώρα μας, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο, καθώς διατηρεί μια εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο.

Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός Νία Βαρντάλος -ή αλλιώς Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου- έγινε διάσημη με την πολύ επιτυχημένη κωμωδία «Γάμος αλά Ελληνικά» και είναι στενή φίλη του ζευγαριού.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση