HomeΣΠΟΡΑντίπας Σηφάκης: «15 Μαΐου η δική μας… Ανάσταση»

Αντίπας Σηφάκης: «15 Μαΐου η δική μας… Ανάσταση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ βρέθηκαν στο ΒΑΚ για την τελευταία προπόνηση, πριν το Πάσχα και το «μήνυμα» του προέδρου Αντίπα Σηφάκη προς τους παίκτες ήταν ξεκάθαρο.

«Για όλο τον κόσμο, αλλά και για όλους μας, η Ανάσταση είναι το Σάββατο το βράδυ, αλλά για τον ΟΦΗ η Ανάσταση είναι στις 15 Μαΐου», τόνισε με ιδιαίτερο τρόπο, αναφερόμενος στο μεγάλο στόχο της ανόδου.

Φυσικά ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τους υπαλλήλους της ομάδας, να έχουν καλή Ανάσταση και οικογενειακή ευτυχία.

Συνεχίζοντας για την αγωνιστική προσπάθεια ανέφερε: «Έχουμε φτάσει στην πηγή και το νερό θα το πιούμε. Ξεκουραστείτε μερικές μέρες, με τις οικογένειες σας και από την Τρίτη του Πάσχα, ξανά όλοι εδώ μαζί για να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και θα το πετύχουμε».

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ στην τελευταία προπόνηση βρέθηκαν οι κ.κ. Αντίπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Μανόλης Μανωλιδάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση