HomeCity GuideΗ Μικτή χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου συναντά τη Δημοτική χορωδία της Λάρισας

Η Μικτή χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου συναντά τη Δημοτική χορωδία της Λάρισας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ταξιδεύει στο Ηράκλειο μετά από πρόσκληση της Μικτής Χορωδίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δράσεων της, το χορωδιακό σύνολο υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη θα εκπροσωπήσει την πόλη της Λάρισας και θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ.

Στη συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, θα συμμετέχει και η Μικτή Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με μαέστρο τη Λένα Χατζηγεωργίου, ενώ και οι 2 χορωδίες θα συμπράξουν επί σκηνής σε αγαπημένα χορωδιακά έργα. Την Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ συνοδεύει στο πιάνο η Ιωάννα Σιουπούδη και την Μικτή Χορωδία Π.Ε. Ηρακλείου ο Νίκος Βλαζάκης.

Η Μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ιδρύθηκε το 1995, με πρωτοβουλία του μαέστρου Γιάννη Τσανακά και επίλεκτων χορωδών της Λάρισας, με στόχο τη δημιουργία ενός φωνητικού συνόλου υψηλών απαιτήσεων.

Το φθινόπωρο του 2002, μετά το θάνατο του μαέστρου Γιάννη Τσανακά, η διεύθυνσή της με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΔΩΛ, ανετέθη στο σημερινό της μαέστρο Δημήτρη Καρβούνη. Με την ακατάπαυστη παρουσία και δραστηριότητά της η χορωδία εξελίχθηκε σε ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά μουσικά σύνολα του ΔΩΛ και της Λάρισας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση