HomeΚΡΗΤΗΜε την Κυπριακή εθνική ομάδα δρόμων εφήβων συναντήθηκε ο Κ. Βαρδαβάς

Με την Κυπριακή εθνική ομάδα δρόμων εφήβων συναντήθηκε ο Κ. Βαρδαβάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την εθνική ομάδα δρόμων εφήβων – νεανίδων στίβου της Κύπρου, η οποία βρίσκεται σε προ αγωνιστική προετοιμασία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου συναντήθηκε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς.

Ο κ. Βαρδαβάς, καλωσόρισε  τον προπονητή της ομάδας κ. Κυριάκο Κυριακού  και τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας και τους ενημέρωσε ότι οι υποδομές των αθλητικών κέντρων του δήμου Ηρακλείου είναι στην διάθεση τους για να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες που έχουν για την προετοιμασία τους. Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και των δημοτικών αθλητικών Κέντρων τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, να έχουν υγεία  και να περάσουν ευτυχισμένες εορτές στην φιλόξενη πόλη μας.

Ενθουσιασμός των αθλητών για την οργάνωση των υποδομών

Τα μέλη της κυπριακής ομάδας στίβου εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση  τους για την οργάνωση των αθλητικών υποδομών  και τις υπηρεσίες που τους παρέχονται  και  δήλωσαν ότι θα είναι πρεσβευτές των αθλητικών κέντρων σε άλλους αθλητές που θα ενδιαφερόταν να υλοποιήσουν την προ αγωνιστική προετοιμασία τους  στο Παγκρήτιο στάδιο. Ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο για την φιλοξενία  και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία και πρόοδο στα δημοτικά αθλητικά κέντρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση