HomeΚΡΗΤΗΑρχίζει η έξοδος του Πάσχα – Σε επιφυλακή οι αρχές

Αρχίζει η έξοδος του Πάσχα – Σε επιφυλακή οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρχίζει το απόγευμα και στην Κρήτη η έξοδος του Πάσχα, καθώς η φετινή εορταστική περίοδος συμπίπτει με πολυήμερες μίνι – διακοπές που θα διαρκέσουν για πολλούς έως και την Τρίτη του Πάσχα, οπότε και έχει μετατεθεί ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς.

Μεγάλος αριθμός κατοίκων των αστικών κέντρων θα επιλέξει και φέτος να γιορτάσει το Πάσχα στην ύπαιθρο και τα χωριά της Κρήτης, και για το λόγο αυτό η κίνηση στην αγορά της Μεγάλης Πέμπτης αναμένεται να είναι αυξημένη.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς των αρχών το πρώτο κύμα εξόδου από το Ηράκλειο και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Κρήτης θα εκδηλωθεί τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενώ το δεύτερο υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Αντίστοιχα η επιστροφή των εκδρομέων θα κορυφωθεί το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα, καθώς η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη για την αγορά και τις υπηρεσίες.

Οι αρχές, παραμένουν σε επιφυλακή για την ομαλή έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων, ενώ αυξημένα είναι και τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην αγορά αλλά και στους Ιερούς Ναούς τα βράδια των ακολουθιών του Θείου Πάθους προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων με τη χρήση βεγγαλικών και κροτίδων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση