HomeΚΟΣΜΟΣΣτη φυλακή 22χρονη που παρενοχλούσε ερωτικά επί τρία χρόνια οδηγό λεωφορείου

Στη φυλακή 22χρονη που παρενοχλούσε ερωτικά επί τρία χρόνια οδηγό λεωφορείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ερωτική εμμονή μιας 22χρονης από τον Οξφορντσάιρ της Βρετανίας είχε ως αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση, έπειτα από επανειλημμένες παραβιάσεις των ασφαλιστικών μέτρων που είχε ζητήσει να εκδοθούν εις βάρος της ο άνδρας τον οποίο η νεαρή πολιορκούσε στενά επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, που έφερε στο φως την απίστευτη αυτή ιστορία, η Charlie Howells ξεκίνησε να παρενοχλεί τον οδηγό λεωφορείου, Imre Marton, το 2012. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ερωτοχτυπημένη νεαρή έμαθε τα δρομολόγια που εκτελούσε καθημερινά ο νεαρός άνδρας και τον περίμενε για ώρες στις στάσεις από τις οποίες περνούσε, για να βρει ευκαιρία να του μιλήσει ή να τον φωτογραφίσει.

Όντας άνεργη, η 22χρονη είχε παρά πολλές ώρες στη διάθεσή της καθημερινά για να παρακολουθεί το αντικείμενο του πόθου της και μπορούσε να εκτελεί όσα δρομολόγια θέλει, χάρη στο πάσο απεριορίστων διαδρομών που είχε εξασφαλίσει με μειωμένη τιμή.

Πέραν από την καθημερινή παρακολούθηση του Marton, η νεαρή πήγε την εμμονή της ένα βήμα παραπέρα, παρενοχλώντας τον και μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα (όπως ανέφερε ο δικηγόρος του απηυδισμένου άντρα στο δικαστήριο), αφού τον βρήκε στο Facebook, δημιούργησε δεκάδες ψεύτικους λογαριασμούς τους οποίους χρησιμοποίησε για να του στείλει πάνω από 500 μηνύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όμορφη «stalker» είχε εκτίσει και άλλες, μικρότερες ποινές φυλάκισης και στο παρελθόν για την παρενόχληση του άτυχου άνδρα, ενώ εις βάρος της είχαν εκδοθεί ασφαλιστικά μέτρα 2014, τα οποία της απαγόρευαν να επιδιώξει να συναντήσει τον Marton ή να ανέβει σε οποιοδήποτε λεωφορείο οδηγούσε εκείνος.

Όσο για το θύμα της, το οποίο έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για να την ξεφορτωθεί από το 2012, αλλάζοντας τακτικά αριθμό τηλεφώνου αλλά και βάρδιες για να την αποφύγει, φαίνεται πως τουλάχιστον για τα επόμενα δύο θα …βρει την ησυχία του (αν δεν συνεχίσει να λαμβάνει ερωτικά γράμματα μέσα από τη φυλακή).

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση