HomeΚΡΗΤΗΠλούσια η δράση του διδύμου των «ποντικών» που έπεσαν στα χέρια των αρχών από ένα .. αυτοκίνητο!

Πλούσια η δράση του διδύμου των «ποντικών» που έπεσαν στα χέρια των αρχών από ένα .. αυτοκίνητο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προϊστορία στις …  διαρρήξεις είχε το δίδυμο των «ποντικών» οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, μετά το τελευταίο τους «χτύπημα» στο σπίτι ενός 52χρονου Ηρακλειώτη, από το οποίο άρπαξαν, μέρα-μεσημέρι, χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικά αξίας άνω των 8.000 ευρώ.

Οι δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 31 και 34 ετών, έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών, όταν οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν αρχικά το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητες τους και στη συνέχεια και τους ίδιους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αστυνομική έρευνα στράφηκε στη δράση των δύο διαρρηκτών και από την προανάκριση οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση άλλων έξι περιπτώσεων κλοπών που είχαν διαπραχθεί στο Ηράκλειο με συνολική λεία 20.000 ευρώ και πλέον.

Οι δύο συλληφθέντες από τον Ιανουάριο του 2016 και μέχρι τις 16 Απριλίου 2016 είχαν διαπράξει άλλες έξι κλοπές «χτυπώντας» κυρίως σπίτια και με αδυναμία στα κοσμήματα και τα μετρητά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών ενώ την όλη υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση