HomeΣΠΟΡΗ αποστολή του ΟΦΗ με τον Ηλυσιακό-Εντονη διοικητική παρουσία στην προπόνηση του ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ με τον Ηλυσιακό-Εντονη διοικητική παρουσία στην προπόνηση του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/4, 5μμ) με τον Ηλυσιακό το Γεντί Κουλέ.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Νιόπλιας, είδε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, να βγάζουν με τρομερή διάθεση το προπονητικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πέρα απο τους γωστούς απόντες (τραυματίες Σαχινίδης, Πίτσος), δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Στην 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, μετέχουν οι: Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Πατινιώτης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης, Φαμπίνιο, Νάστος, Γκούμας, Φουκαράκης,Πόποβιτς, Καλέ, Περογαμβράκης, Χαντί, Μπουρσέλης, Σαχλαμάκης.

Εκτός αποστολής πέρα απο τους τραυματίες Πίτσο και Σαχινίδη, έμειναν και οι τερματοφύλακες Βλάχος, Γιαννόπουλος και οι Μαρτσάκης, Τουγλής.

Η αποστολή του ΟΦΗ την Κυριακή το μεσημέρι θα γευματίσει στο ξενοδοχείο GALAXY και απο εκεί το μεσημέρι οι παίκτες θα μεταβούν στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (5μμ).

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την πορεία του για τον τίτλο και την άνοδο και η προσπάθεια του αυτή, περνάει και απο την αναμέτρηση της Κυριακής (24/4, 5μμ) με τον Ηλυσιακό στο Γεντί Κουλέ.

dioikisibakant-1Ο ΟΦΗ αγωνιστικά και διοικητικά πηγαίνει συντεταγμένος στην αναμέτρηση της Κυριακής και αυτό διαπιστώθηκε μια ακόμη φορά και στην προπόνηση του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου η αντιπροσωπεία της διοίκησης, ήταν πολυμελής.

Συγκεκριμένα την προπόνηση παρακολούθησαν εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, ο πρόεδρος Αντίπας Σηφάκης και οι  Κώστας Αρχοντάκης και Μανόλης Μανωλιδάκης. Ακόμη, ο Δημήτρης Αποστολάκης, αλλά και  και ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ είχαν μετά το τέλος της προπόνησης συζήτηση με το Νίκο Νιόπλια, για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η φωτογραφία απο την επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο την προπόνηση του ΟΦΗ και την παρουσία των μελών της διοίκησης του ΟΦΗ σε αυτήν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση