HomeΣΠΟΡΕλτον Καλέ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ μας δίνει δύναμη. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή»

Ελτον Καλέ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ μας δίνει δύναμη. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στο 1-1 του ΟΦΗ με τον Ιωνικό στη Νίκαια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ ένα διπλό ανόδου.

Ο Ελτον Καλέ, με την έλευση του στον ΟΦΗ απο τον Ιανουάριο και μετά έχει προσθέσει ποιότητα και φαντασία στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και όπως λέει θέλει όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ και να πανηγυρίσει μαζί του την άνοδο.

Ο Καλέ μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για τον ΟΦΗ, την μάχη της ανόδου, για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό, στο Γεντί Κουλέ και την σημασία ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο και αυτήν την Κυριακή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ελντον Καλέ:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό:

«Κρίθηκε στη δύναμη. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς μεγάλη ποιότητα, σε ένα κακό γήπεδο, όπου δεν μπορούσαμε να κοντρολάρουμε τη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ομως και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είμαστε στην πρώτη θέση και αυτό είναι που μετράει».

Για την φάση του γκολ και το πως ενήργησε ο ίδιος:

«Είναι ένα γκολ που το έχω ξαναβάλει. Μου αρέσει να κάνω την κίνηση αυτή. Βρήκα χώρο, σούταρα τη μπάλα απο το ύψος της περιοχής και την έστειλα στα δίχτυα. Ηταν ένα ωραίο γκολ, το χάρηκα, αλλά ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί θα ήμασταν ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας».

Για τον πανηγυρισμό με τους φιλάθλους του ΟΦΗ:

«Ετρεξα αμέσως στην κερκίδα που ήταν οι φίλαθλοι μας και ανέβηκα στο κάγκελο για να πανηγυρίσω μαζί τους. Ηρθαν να μας δούν σε αυτό το παιχνίδι και ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξη τους μέχρι σήμερα. Λυπήθηκα όμως που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Ηθελα αυτό το γκολ να συνοδευτεί με νίκη».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην πρώτη θέση:

«Αυτό θέλαμε όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να μείνουμε εκεί και να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό:

«Το παιχνίδι με τον Ιωνικό τελείωσε και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι. Ενα γεμάτο γήπεδο μας δίνει δύναμη. Θέλουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας την Κυριακή και θα τους αποζημιώσουμε. Το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο την Κυριακή. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι έτσι. Μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα».

Για την μάχη του τίτλου:

«Είναι τρία παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία και να βγούμε κατηγορία.Το πιστεύουμε οι παίκτες, το πιστεύει ο κόσμος. Θα τα καταφέρουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση