HomeΚΡΗΤΗΧάλκινο μετάλλιο σε μαθητή των Γουβών στο Πανεπυρωπαϊκό πρωτάθλημα TawkWonDo

Χάλκινο μετάλλιο σε μαθητή των Γουβών στο Πανεπυρωπαϊκό πρωτάθλημα TawkWonDo

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μαθητής της Α΄ τάξης του σχολείου Γουβών Τζανίδης Ανδρέας του Ηλία κατέλαβε την 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TaekWonDo-ITF στην κατηγορία των ομαδικών τουλ (tul) εφήβων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Μίκρα – PAOK Sports Arena,από 11 έως 17 Απριλίου 2016, με συμμετοχή περισσότερων από 1000 αθλητές από 31χώρες.

MATHITHS XALKINO METALIO (1)

Με την κατάκτηση αυτή, εξασφάλισε την εισαγωγή του χωρίς εξετάσεις σε οποιοδήποτε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα(Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι)  επιθυμεί.

MATHITHS XALKINO METALIO (2)

Επόμενος στόχος του αθλητή είναι η πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

MATHITHS XALKINO METALIO (3)

Οι πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος και κατηγορίας θα αποτελέσουν την Ελληνική Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwon-Do I.T.F. το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Άντρια της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο του 2016.

MATHITHS XALKINO METALIO (4)

Ο Τζανίδης Ανδρέας ασχολείται 12 χρόνια με το Taekwon-Do (ITF) στον Αθλητικό Σύλλογο Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 dan. Δάσκαλος και προπονητής του είναι ο Γεροντής Γιάννης, κάτοχος 6 dan, ο οποίος είναι διεθνής εκπαιδευτής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση