HomeΚΡΗΤΗΟι αδελφοί Αντετοκούνμπο το Σάββατο στην Κρήτη – Υπόσχονται μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο το Σάββατο στην Κρήτη – Υπόσχονται μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δίδυμο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο θα βρίσκονται το Σάββατο 23 Απριλίου στην Κρήτη όπου και θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα σε όλους τους λάτρεις του αθλητισμού.

Τα δύο αδέλφια, που κάνουν καριέρα στο NBA, δίνουν ραντεβού με τους Κρητικούς στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι, έναντι του φρουρίου Κούλε.

Εκεί θα παίξουν μπάσκετ με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς – εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με την φροντίδα και την… σφραγίδα των χορηγών του Event!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη μεγάλη αυτή διοργάνωση της χρονιάς μπορεί να μπει στο Eurohoops.net και να κερδίσει από μία θέση στο γήπεδο ως παίκτης αλλά και ως VIP θεατής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπασκετικό αυτό υπερθέαμα είναι μία διοργάνωση του Eurohoops.net σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον δήμο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση