HomeΚΟΣΜΟΣΗμίγυμνη γυναίκα πήδηξε από τον τρίτο όροφο και σώθηκε!

Ημίγυμνη γυναίκα πήδηξε από τον τρίτο όροφο και σώθηκε!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτα τυχερή, μέσα στην ατυχία της, φάνηκε μια γυναίκα στην Ισπανιά, καθώς προκειμένου να σωθεί από τον καπνό που τύλιξε την πολυκατοικία όπου διέμενε, πήδηξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και επιβίωσε! Το περιστατικό σημειώθηκε στην Cedeira της Λα Κορούνια, την περασμένη Κυριακή.

Οι καπνοί πλημμύρισαν το διαμέρισμα

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτιά που ξέσπασε σε έναν ηλεκτρικό πίνακα και παρότι οι φλόγες περιορίστηκαν στην είσοδο, πηχτός καπνός πλημμύρισε το διαμέρισμα. Η 47χρονη παγιδεύτηκε στο διαμέρισμά της, καθώς παρότι προσπάθησε να βγει έξω ο καπνός την εμπόδισε. Έτσι κλείστηκε στο διαμέρισμα και σκαρφάλωσε έξω από το παράθυρο από όπου και πήδηξε στο κενό.

Η 47χρονη γυναίκα, που όπως φαίνεται, και από τις φωτογραφίες και το βίντεο, φορούσε μόνο το εσώρουχό της, σώθηκε ως εκ του θαύματος, μιας και η πτώση της ανακόπηκε όταν προσγειώθηκε πάνω σε κουβέρτες που είχαν απλώσει οι γείτονες.

Όπως αναφέρει το ισπανικό eldiario.es, ο σύζυγος της γυναίκας, βρισκόταν μαζί της στο διαμέρισμα πριν ξεσπάσει πυρκαγιά, αλλά είχε βγει έξω. Όταν επέστρεψε, ήταν αυτός που την βοήθησε, μαζί με τους γείτονές της!

Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν σχετικά μικρής έκτασης, εντούτοις οι πυκνοί καπνοί δυσχέραιναν την κατάσταση και η γυναίκα δυσκολευόταν αρκετά να αναπνεύσει.

Μετά την πτώση, η 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύμα στο στήθος.

https://www.youtube.com/watch?v=6-gVWdVejcY

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση