HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη για την ρύθμιση των οφειλών προς τη Δ.Ε.Η. του δήμου Βιάννου

Σύσκεψη για την ρύθμιση των οφειλών προς τη Δ.Ε.Η. του δήμου Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ με θέμα την ρύθμιση των οφειλών του Δήμου Βιάννου προς την επιχείρηση.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Η. Μανώλης Παναγιωτάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιανάκης, Σωκράτης Βαρδάκης, και Νίκος Ηγουμενίδης, ο Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της Δ.Ε.Η. Λάζαρος Καραλάζος, η Διευθύντρια πωλήσεων Πατάσα Αμανατίδου, και ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης.

Έγινε συζήτηση σε θετικό κλίμα καθώς το ζητούμενο ήταν να ρυθμιστούν άμεσα οι οφειλές του Δήμου έτσι ώστε και η Δ.Ε.Η. να εισπράξει την απαίτηση της και ο Δήμος να μπορέσει να ανταποκριθεί. Τόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΗ όσο και τα στελέχη που παραβρέθηκαν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου για ρύθμιση των οφειλών και αποδέχθηκαν την πρόταση για το πάγωμα των οφειλών έως τον Απρίλιο του 2016 και την καταβολή τους σε δόσεις με παράλληλη υποχρέωση πληρωμής τρεχουσών υποχρεώσεων έως τον Σεπτέμβριο του 2016.

Σημαντική η παρουσία των τριών Βουλευτών που στήριξαν το αίτημα του Δήμου και βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να λήξει η εκκρεμότητα αυτή.

Ο Δήμαρχος Βιάννου ευχαρίστησε την Διοίκηση και την Διεύθυνση την Δ.Ε.Η. για την θετική ανταπόκριση και την στάσης της πάνω στο αίτημα για ρύθμιση των οφειλών του Δήμου, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζεται ουσιαστικά ο πρωτογενής τομέας του Δήμου αφού η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος προέρχεται  από την χρήση του νερού άρδευσης μέσω των αντλιοστασίων του Δήμου. Παράλληλα κάλεσε και τους δημότες άμεσα να ανταποκριθούν και να ρυθμίσουν η να αποπληρώσουν τις οφειλές τους προς Δήμο έτσι  ώστε κι αυτός με την σειρά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ρύθμισης. Τέλος ευχαρίστησε του παριστάμενους βουλευτές που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά σε ένα σημαντικό πρόβλημα του Δήμου και βοήθησαν για την επίλυση του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση