HomeΚΡΗΤΗΑιματοβαμμένος ο… Απρίλιος – Εφτά τα θύματα της… ασφάλτου σε μόλις 19 (!) μέρες

Αιματοβαμμένος ο… Απρίλιος – Εφτά τα θύματα της… ασφάλτου σε μόλις 19 (!) μέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον πιο… αιματοβαμμένο μήνα εξελίσσεται ο Απρίλιος ως προς τα τροχαία στην Κρήτη καθώς ήδη θρηνούμε εφτά ζωές σε μόλις 19 ημέρες!

Μάλιστα, σε ένα μόνο 24ωρο του Απριλίου σημειώθηκαν τρία τροχαία δυστυχήματα όπου έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Τα τροχαία σε… γεγονότα

Το πρώτο τροχαίο του μήνα σημειώθηκε στις 6 Απριλίου όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε στην περιοχή Καψανιανών Κισσάμου στα Χανιά και βρήκε τραγικό θάνατο.

Στις 7 Απριλίου ένας 49χρονος Γερμανός υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή Καβρού Χανίων όταν το ΙΧ που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε σκάμμα όπου γίνονταν εργασίες.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 8 Απριλίου ένας 26χρονος δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» πάνω στην προστατευτική μπάρα στην περιοχή Βλητέ στα Χανιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Κι ενώ η Κρήτη δεν έχει ακόμα συνέλθει από τα δύο απανωτά θανατηφόρα τροχαία έρχεται ακόμα ένα τρίτο την ίδια ημέρα (στις 8 Απριλίου). Πιο συγκεκριμένα, στις 4 το απόγευμα ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του κι έπεσε πάνω σε σταθερό αντικείμενο στην περιοχή της Μυρτιάς Ηρακλείου.

Στις 15 Απριλίου σημειώνεται το επόμενο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 75χρονο ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στην περιοχή των Κάτω Ασιτών.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 18 Απριλίου, ένα ΙΧ με τέσσερις επιβαίνοντες πέφτει σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων στην περιοχή των Σφακίων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μία γυναίκα.

Το τελευταίο δυστύχημα του 19ημέρου έγινε χθες, 19 Απριλίου, όταν αγροτικό με ΙΧ όχημα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στο ύψος του Σκαλανίου με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 33χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση