HomeΚΟΣΜΟΣΑπίστευτη θηριωδία: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 250 γυναίκες γιατί αρνήθηκαν να γίνουν σκλάβες του σεξ!

Απίστευτη θηριωδία: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 250 γυναίκες γιατί αρνήθηκαν να γίνουν σκλάβες του σεξ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν οι τζιχανστιστές του Ισλαμικού Κράτους, εισέβαλαν και κατέλαβαν τη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, έδωσαν εντολή στις γυναίκες να αποδεχτούν την πολιτική των προσωρινών γάμων, αλλιώς να γίνουν σκλάβες του σεξ. Αυτό, κάτω από το μανδύα της Σαρίας, που ουσιαστικά αντικατοπτρίζει τη δική τους αρρωστημένη ερμηνεία της ισλαμικης θρησκείας.

Ένα μέλος του Δημοκρατικού Κουρδικού Κόμματος, του Ιράκ, ο Σαΐντ Μαμουζίνι, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πρακτική των τζιχαντιστών, που ανάγκαζαν τις γυναίκες να επιδίδονται σε ένα μαρτύριο το οποίο μάλιστα το είχαν ονομάσει «σεξουαλική τζιχάντ». Φυσικά όσες αρνούνταν υφίσταντο σοβαρές συνέπειες.

«Τουλάχιστον 250 γυναίκες, εκτελέστηκαν από το ISIS, επειδή αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην «τζιχάντ αλ νίκαχ» (σεξουαλική τζιχάντ) και κάποιες φορές εκτελέστηκαν και οι οικογένειές τους» δήλωσε ο Μαμουζίνι.

Ένας άλλος αξιωματούχος, ο Γκαγιάς Σούρτσι, σχολίασε πως δεν υπάρχει ούτε καν η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο του ISIS, με μεγαλύτερο θύμα τις γυναίκες, οι οποίες απαγορεύεται να κυκλοφορούν μόνες τους στη Μοσούλη και μάλιστα πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένες.

Εκτός αυτού, αγόρια και κορίτσια, απαγορεύεται να συναντώνται στην πόλη. Αυτό έχει δώσει το απαραίτητο έδαφος σε επιτήδειους να το εκμεταλλευτούν, οργανώνοντας συναντήσεις μεταξύ αγοριών και κοριτσιών στη Μοσούλη, χρεώνοντας βέβαια αδρά…

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση