HomeLife & StyleΤα δάκρυα του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς έφευγε με την Κέιτ από το Ταζ Μαχάλ

Τα δάκρυα του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς έφευγε με την Κέιτ από το Ταζ Μαχάλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Ταζ Μαχάλ είχε μια νότα νοσταλγική, καθώς ξυπνούσε αναμνήσεις της μητέρας του.

Το Ταζ Μαχάλ είχε αποτελέσει το φόντο για μια φωτογραφία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας που είχε συζητηθεί όσο λίγες, καθώς ήταν κάτι σαν απόδειξη του ναυαγισμένου γάμου της. Μόνη της, με το ώμους προς τα κάτω και το βλέμμα χαμηλά πόζαρε μόνη με φόντο το μνημείο-σύμβολο αγάπης.

Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά, ο Γουίλιαμ είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο ίδιο παγκάκι που είχε καθίσει τότε η μητέρα του. Μαζί με την Κέιτ Μίντλετον φυσικά.

Και όπως φανερώνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον, το όλο σκηνικό συγκίνησε ιδιαίτερα τον δούκα του Κέιμπριτζ.

Οι φωτογράφοι τον συνέλαβαν να σκουπίζει τα μάτια του καθώς αποχωρούσαν από το μνημείο και έχοντας πλάτη τις κάμερες. Στη συνέχεια φόρεσε τα γυαλιά ηλίου το, πιθανότατα για να κρύψει τα συναισθήματά του.

Οταν ο Γουίλιαμ ερωτήθηκε τι σημαίνει για εκείνον η επίσκεψή του στο Ταζ Μαχάλ απάντησε πως «είναι ένα όμορφο μέρος με εντυπωσιακά σχέδια», με την Κέιτ να προσθέτει: «Το μνημείο κρύβει μια απίστευτα ρομαντική ιστορία, ενώ είναι ιδιαίτερα όμορφη η αρχιτεκτονική του». Μάλιστα, περιέγραψε το Ταζ Μαχάλ ως το τέλειο μέρος για να επισκεφθούν λίγο πριν την πέμπτη επέτειο του γάμου της.

OYILIAM1 OYILIAM2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση