HomeΚΡΗΤΗΠιστόλια, περίστροφα και καλάσνικοφ «έβγαλε» μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Χανιά – Δύο οι συλλήψεις

Πιστόλια, περίστροφα και καλάσνικοφ «έβγαλε» μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Χανιά – Δύο οι συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα της διακίνησης όπλων που δρουν στην Κρήτη, κατάφερε σήμερα η τοπική ΕΛΑΣ στα Χανιά, με τη σύλληψη δυο ατόμων, τα οποία συνδέει συγγένεια.

Η σύλληψη τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται μπροστά σε μεγάλο αριθμό όπλων που έφθασαν στην Κρήτη από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης το πρωί, συνελήφθησαν στα Χανιά, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, δύο άνδρες ηλικίας 31 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατείχαν μεγάλο αριθμό όπλων.

opla1

Οι δύο νεαροί Χανιώτες, θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη πως εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, για το λόγο αυτό στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της

Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Όπως διαπιστώθηκε ο 31χρονος από τους δύο συλληφθέντες ήταν ο παραλήπτης δύο δεμάτων από το εξωτερικό, τα οποία είχαν παραδοθεί πρόσφατα σε μεταφορική εταιρεία και εκκρεμούσε η παράδοσή τους σε αυτόν.

opla2

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των εν λόγω δεμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • 11 πιστόλια,
  • 4 γεμιστήρες πιστολιού,
  • 6 περίστροφα,
  • 3 γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου τύπου KALASHNIKOV
  • διάφορα τμήματα πολεμικού τυφεκίου τύπου KALASHNIKOV

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους, ο 29χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια.

Ο συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

opla7

opla6

opla5

opla4

opla3

Διαφήμιση
Διαφήμιση