HomeΥΓΕΙΑΠροκαταρκτική εξέταση για τις ελλείψεις φαρμάκων διενεργεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Προκαταρκτική εξέταση για τις ελλείψεις φαρμάκων διενεργεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προκαταρκτική εξέταση για τις ελλείψεις φαρμάκων διενεργεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά τις καταγγελίες του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για τις ελλείψεις φαρμάκων από την ελληνική αγορά.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος συνοδευόμενος από τους νομικούς συμβούλους του ΠΦΣ κ. Ηλία Δημητρέλλο και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) κυρία Σοφία Αγγέλου, προσήλθε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη, τη Δευτέρα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για το θέμα.

«Μέρα με την μέρα οι ελλείψεις αυξάνονται. Ζητήσαμε από την κυρία Εισαγγελέα την διερεύνηση του απαράδεκτου αυτού φαινόμενου και είμαστε σίγουροι ότι η έρευνα θα προχωρήσει σε βάθος. Δεσμευτήκαμε να καταθέσουμε επιπλέον στοιχεία προκειμένου να διερευνηθεί  τελικά ποιοι ευθύνονται για τις ελλείψεις. Πρέπει οι Έλληνες ασθενείς να μπορούν να προμηθεύονται απρόσκοπτα  τα φάρμακα τους και όχι να εξάγονται προκειμένου κάποιοι να πλουτίζουν θέτοντας σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία» δήλωσε ο κ. Λουράντος, μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση