HomeΚΡΗΤΗΣτο 5ο Village Camp στις Κάτω Ασίτες ο Β. Λαμπρινός

Στο 5ο Village Camp στις Κάτω Ασίτες ο Β. Λαμπρινός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διοργάνωση του 5ου Village Camp, στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Κάτω Ασιτών, παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, στην οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι από τα χωριά Βούτες, Σταυράκια, Άγιος Μύρωνας, Πενταμόδι, Κάτω Ασίτες και Άνω Ασίτες.

camp 2 1

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά παρακολούθησε τις όμορφες δραστηριότητες, μίλησε με μικρούς και μεγάλους που ζουν στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους και τους μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού.

Εξάλλου, στόχος της διοργάνωσης είναι η ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην άσκηση και τη διαφορετικότητα και η προώθηση της φυσικής δραστηριότητας. Βασικός στόχος, επίσης, είναι η συμμετοχή και όχι ο ανταγωνισμός.

Παράλληλα στόχος είναι να φέρουν γονείς και παιδιά στο κοντινότερο αθλητικό χώρο της περιοχής, με δράσεις και δραστηριότητες πολιτιστικού – αθλητικού χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα. Στο Village Camp των Ασιτών τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ενημερωτικές δράσεις για την πυροπροστασία, την ασφάλεια στην θάλασσα, την υγιεινή διατροφή, τις πρώτες βοήθειες και άλλες παράλληλες δράσεις.

camp 3 1

Την εκδήλωση στήριξαν ο Δήμος Ηρακλείου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα σχολεία της περιοχής, το Λιμενικό Ηρακλείου, ο Ερυθρός Σταυρός, ο σύλλογος διατροφολόγων Ηρακλείου, ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας και Μαζικού Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου, Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ , και η περιβαλλοντολογική ομάδα της Ενορίας Κάτω Ασιτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση